Ȋn perioada 12-14 iunie 2015, Asociația de Turism Montan “Cocoșul de Munte” a organizat în situl Natura 2000 ROSCI 0195 Piatra Mare, a doua etapă din Campionatul Naţional de Turism Sportiv ŞTAFETA MUNŢILOR 2015.

Din partea Proiectului „Life for Bear” s-au înmânat căştigătorilor materiale promoţionale (tricouri, şepci, fluturaşi, broşuri, autocolante, pixuri) pentru promovarea proiectului.

Cu acesta ocazie s-au împărţit persoanelor venite la eveniment fluturaşi pentru promovrea proiectului. Aceştia conţin date despre obiectivele proiectului, principalele rezultate şi activităţi, presiunile şi ameninţările ursului brun în zona proiectului, prevenirea incidentelor şi conflictelor directe cu ursul, date despre beneficiari, etc.)

            Trofeul “Cocoșul de Munte” este o activitate sportivă de tip „outdoor challenge” și se adresează tuturor cluburilor și asociațiilor de turism și ecologie din tară, afiliate sau neafiliate la Campionatul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților.

Ȋn total au participat la probe peste 220 de persoane din diferite organizaţii de turism iar în tabără au fost aproximativ 350 de persoane.

Show Buttons
Hide Buttons