În perioada 26-30.03.2018, la sediul INCDS „Marin Drăcea” din Braşov, membrii din echipa LIFE FOR BEAR au primit mai multe vizite din partea unor şcolari din ciclul primar de la Şcoala Gimnazială nr.1 din Braşov. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul programului Şcoala Altfel şi micuţii au fost însoţiţi de învăţătoare şi unii părinţi.

Membrii din echipa LIFE FOR BEAR au prezentat informaţii generale despre urs şi acţiuni realizate în cadrul proiectului şi elemente de educaţie ecologică, cum ar fi: sfaturi de prevenire a conflictelor om-urs şi sfaturi de comportament la întâlnirea cu ursul.

Întâlnirile au fost surprinzătoare, interactive şi productive. Elevii au demonstrat că au un bagaj destul de bogat de cunoştinţe pe tema ursului şi s-au bucurat de fiecare informaţie nouă primită, arătându-se captivaţi şi punând întrebări pentru a afla detalii. S-au purtat discuţii pe tematica prezentărilor atât între elevi şi prezentatori, cât şi între prezentatori şi cadrele didactice şi părinţii însoţitori.

A fost o bucurie să trăim, o săptămână întreagă alături de elevi, entuziasmul îmbogăţirii cunoştinţelor despre ursul brun din România.

Show Buttons
Hide Buttons